РОТО е глобален производител и доставчик на висококачествени пластмасови изделия. РОТО е дружество представено на пазара като успешен производител и надежден партньор за повече от 40 години. РОТО е водещ ротационен леяр в Европа с над 4000 различни продукти в обхват и размер до 70.000 L. Тези продукти се изнасят в над 50 страни по целия свят.

РОТО изпълнява всички етапи от бизнес процеса: от идея, разработване и дизайн на продукта, продукт анализиране, собствено произведство на матрици, производство на прототип, серийно производство, маркетинг и продажби, дистрибуция и след – продажбени услуги. Висококачествените технически продукти са резултат от най-новите производствени технологии и силен научноизследователски и развоен отдел, R & D .

РОТО България стъпва на Българския пазар през 2013 година, като Рото-БГ ЕООД. Искате да бъдете част от успешната ни компания?

-Открийте повече за Бизнеса с Рото.

МИСИЯ

Мисията на компанията е да осигури и предлага висококачествени мултифункционални и безопасни за околната среда продукти, които се отличават с модерен дизайн и по-висока добавена стойност.
Партньорите да постигат удовлетворение от качествени продукти и услуги в кратки срокове на доставка и конкурентни цени.

ВИЗИЯ

Нашата визия е да станем водещ доставчик на продукти произведени по технологията на ротационно леене в Европа и да разширим продуктите с марка РОТО по света.