Подземни резервоари

Показване на 3 резултата

Резервоари за вода с гарантирано качество

Полиетиленови резервоари за подземен монтаж за вкопаване без необходимост от бетон в общия случай. Подходящи за съхранение на питейна вода, дъждовна вода за поливане или отпадна вода (изгребна септична яма при липсата на канализация). Резервоарите се предлагат в различни обеми, като могат да се свържат в серия за увеличаване на общия обем.


За индивидуални оферти, съвети и решения за Вашите проекти, моля, изпратете ни запитване или свържете се с нас от страница Контакти, както и на телефон 089 705 6460.

Полиетиленови резервоари за подземен монтаж за вкопаване. Подходящи за съхранение на питейна вода, дъждовна вода за поливане или отпадна вода (изгребна септична ямa). Резервоаритемогат да се свържат в серия за увеличаване на общия обем. Получаване от наш склад или ние организираме транспорт до Вас.


За поръчка или запитване, моля, свържете се с нас от страница Контакти, както и на +359  89 366 0757.


ВИЖТЕ ВСИЧКИ В И К ПРОДУКТИ

По запитване предлагаме индивидуални решения и продукти, моля, свържете се с нас за повече информация и индивидуални оферти. На склад винаги има налични шахти, резервоари, септични ями в различни обеми, като голямите резервоари идват от завода директно на обекта.
Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.