Резервоари 2500, 3500, 5000 литри

Показване на 3 резултата

Полиетиленови резервоари за подземен монтаж, те са най-икономичната и най-надеждната опция за съхранение на вода, било дъждовна или питейна. Резервоарите могат да се свържат в серия за увеличаване на общият обем.

Резервоарите са излючително много подходящи за събиране на отпадни води тип септична яма, като на резервоара има оставено място къде да се направи отвор за входяща тръба, с помоща на голямият отвор те са лесни за почистване.
Предлагаме доставка до всички градове и доставка на едро за магазини.


За цени, индивидуални оферти, съвети и решения за Вашите проекти, моля, изпратете ни запитване или свържете се с нас от страница Контакти, както и на +359 89 366 0757.


ВИЖТЕ ВСИЧКИ РЕЗЕРВОАРИ ЗА ПОДЗЕМЕН МОНТАЖ

Готови изгребни септични ями изработени от пластмаса, тип полиетилен. Септичните ями са подходящи за вили, малки къщи и обекти където обема на отпадната вода е по-малък или няма условия за пречиствателна станция. Защо септичен резервоар марка ROTO? -Резервоарите марка ROTO - Словения са едни от най-качествените и най-разпространените резервоари в цяла Европа. Качеството на резервоара идва от модела, дизайна и статиката на резервоара, много важно е и теглото на самият резервоари. Нашите резервоари имат отлична статика, сертифицирани и надеждни за дългогодишна безпроблемна употреба. Изберете качество, качество от ROTO.
Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.