Резервоари за дъждовна вода на достъпни цени!

  • Водата се превръща в ценна стока.Изменението на климата е променило модела на валежите – което води до по-кратки тежки изблици на дъжд, които представляват основните рискове за текущата дренажна инфраструктура.
  • Проблемите на околната среда стават все по-важни и имат все по-голямa обществената осведоменост, за приноса, който добър дизайн на сградата може да направи да се намали замърсяването и помогне за подобряване на околната среда.
sistema-za-dazhdovna-voda-ot-roto-rezervoari
  • Намаляване на необходимостта от водопроводна вода.
  • В повечето сгради и къщи естествено чиста дъждовна вода се оставя да се отмие, докато скъпата пречистена вода се използва за почистване на тоалети и миене – само една малка част се използва само за питейна употреба.
  • Събиране на дъждовна вода може да се образува ключова неразделна част от една добре проектирана устойчива схема за отводняване и може да помогне, когато водопровода (и отводнителната инфраструктура) просто не могат да подкрепят увеличаване на търсенето.

Спестете до 50% – С резервоар за дъждовна вода може да се намали консумацията на вода в домашни приложения до 50%.

Непрекъснато водоснабдяване в моменти, когато на водопроводната мрежа се приема за даденост.

Алтернативно, ако е налице липса на валежи, водата от водопровода ще доставя водата.

Технически консултации и поддръжка на разположение от опитни технически инженери от сектор продажби.

Системата, която плаща за себе си – Пари спасени чрез намалените сметки за вода означава с резервоара за дъждовна вода от  РОТО система може да изплати своите разходи за покупка.

polivane-na-gradinata-s-dazhdovna-voda-rezervoar-roto

Резервоарите РОТО са разработени, за да отговаря на най-взискателните технически и регулаторни изисквания, осигуряване на най-доброто решение за съхранение на вода на пазара. Ние използваме само нови материали, които са подходящи за съхранение на чиста и питейна вода. Резервоари за съхранение на дъждовна вода RoTerra са на разположение в стандартни мощности от 2500 до 5000 литра, и до 50 000 литри. По-голям обем може да бъде постигнато чрез свързани няколко резервоара заедно. Резервоарите са предназначени за вкопаване за подземен монтаж  (инсталирани в земята)

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.