ТЕХНОЛОГИЯ НА РОТАЦИОННО ЛЕЕНЕ

Нашите продукти се изнасят в цял свят. Те са ни най-добрият маркетингов инструмент и най-добрият атестат за нашия бранд.

Откакто дружеството РОТО постой от 1949 г. винаги сме използвали най-добрата технология на разположение на пазара за ротационно леене на пластмаси. С течение на годините, тази технология се е развила с опит: всички наши машини са резултат от години на механична работа, инженеринг, тестване и ефективност.
Чиста посветеност и иновации е това което ни държи.

roto-proizvodstvto-rotaciono-leene

Технологията на Ротационно Леене (Rotomoulding) е в състояние да произведе кухи пластмасови изделия с уникални характеристики. Главната суровина в процесът на производство е полиетилен, PE.
РОТО е водещ производител и доставчик на полиетиленови изделия в Европа по технологията на ротационно леене. Продукти, които са в състояние да отговорят на най-високите стандарти за качество и да отговарят на най-строгите изисквания (двуслойна, сандвич, различни дебелини, сложни форми), гарантиращи най-високи продуктови характеристики и качество.,

 

В сравнение с други видове формоване и леене на пластмаси, процеса на ротациооне леене дава възможност да се произведат части „без стрес точки“ с прицизна статика и продукти в едно парче изцяло, без заваряване или присъединяване. Тъй като нито една механична сила – освен въртенето – не се прилага по време на процеса на топене и леене, частта, получена има еднаква дебелина, без размазване на оцветителите и отлична механична устойчивост.
Освен това, малки и големи продукти могат да бъдат произведени, със сложни контури и професионални повърхностни покрития: имитация на естествени материали, глатка и груба повърхност.