Пет причини да изберете Рото

1 – Качеството на работа, дълъг живот, надеждност и професионализъм
РОТО е пионер в производството на полиетиленови продукти в Европа. Въз основа на силната си страна за развитие,със сътрудничество си с международни институти получиха грамоти и награди за 35 годишен опит в осигуряването на качествени продукти.С актуалността си оказва успешно влияние за продаваните продукти в 26 страни по целия свят. Продуктите са изработени в съответствие с европейските технически стандарти EN и произведени в съответствие с ISO 9001 стандарт за качество и опазване на околната стандарт ISO 14000. Гаранция за качество получиха много награди и сертификати на европейската конструкция институти като институт на сграда Словения ZRMK, награда за ЕкоОбщност GV, награда за иновации търговска камара и др. Всички продукти са с подходящи сертификати.

2 – 24 часово обслужване: Продажби и Технически услуги
Гарантираме отлична техническа поддръжка на продукта, 24-часово обслужване от техници в областта. Ние сме горди от продуктите които са в резултат на словенските знания и успешно се продават в целия свят. Продуктите се доставят на потребителя в рамките на няколко дни.

3 – Цялостнорешение
РОТО предлага цялостно решение за потребителя. С приципи на продажби, които имат качество и са съвместими и бързо доставени на потребителя да спестява време и пари.

4 – Словенски производител – традиция и доверие
ROTO Company и Kovinoplastika Pavlinjek е словенски производител на пластмасови изделия с 40-годишна традиция. Продукти на нашите собствени инженери, знания и сътрудничество с институти и прецизна работа над 300 служители. Компанията, със седалище в Мурска Собота, има дъщерни дружества за производство в Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина и Македония. Фирмата разполага със собствена производствена къща R & D център (от идеята до изпълнение), неговите продажби – търговската мрежа в страната и чужбина със собствен транспорт. РОТО компанията е получила многобройни награди като „Наградата за изключителни постижения в Търговската камара,“ Опазване на околната среда символ партньорства на гостоприемство, марка за качество в строителството и др.

5 – Материал
Всички контейнери са изработени от екологичен полиетилен (LLDPE), който е подходящ за питейна вода, която е 100% рециклируема. Танкове са направени в едно парче, 100% водоустойчива и много добре изработени статично. Материалът е устойчив на агресивни влияния на околната среда и промените в околната температура, които не влияят на характеристиките.

>Искате да бъдете част от успешната ни компания? Открийте повече за Бизнеса с Рото.