bachvi-bureta-za-vino-rakiya-na-edro-za-magazini

За нас. Кой е Рото?

РОТО е глобален производител и доставчик на висококачествени пластмасови изделия. РОТО е дружество представено на пазара като успешен производител и надежден партньор за повече от 40 години. РОТО е водещ ротационен леяр в Европа с над 4000 различни продукти в обхват и размер до 70.000 L. Тези продукти се изнасят в над 50 страни по целия свят.

Рото АГРО предствява продуктува категория със Съдове за винопроизводство предназначени за съхранение и отлежаване на ракия, вино, както и различни спиртни и хранителни продукти.

Специални цени и условия за клиенти на едро: за магазини, изби и агро аптеки.

bure-za-uiski-saider-fermentaciya-na-dzhibra-80-litra

Парафиран съд от полиетилен (PE).  Пластмасови Бурета за вино предназначени за съхранение на вино и ракия, сайдер, спиртни напитки и за ферментация на шира.

Вътрешната страна на полиетиленовата бъчва за ракия е трайно покрита с парафин, което позволява същите условия и качество за съхранение и зреене на виното както и в дървените бъчви. По стените не се събира винен камък и са лесни за почистване. Полиетиленът е отличен изолатор и затова лесно поддържа постояна температура. Буретата имат плоско дъно, което осигурява лесен транспорт и съхранение в мазето. Дълготрайните РОТО парафирани пластмасови съдове, с десетилетия дълъг живот, за отлежаването да бъде по-лесно и забавно. Сертифицирани за съхранение на хранителни продукти.

 

Мултифункционални пластмасови съдове:
Съд за ферментация на вино, джибри-шира.
-За съхранение на фураж и зърна, зеленчуци и плодове.
-Със сертификат за съхранение на хранителни продукти.
-Изработени от високо качествен полиетилен (PE) в едно парче по технология на ротационно леене.
-Качествени Бидони за вино за съхранение на вино, гразде и ракия.

Рото-БГ ЕООД

За доставка и търговия на едро за Вашия магазин или изба, свържете се с нас от страницa контакти и на office@roto.bg

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.