Саксии имитация на дърво

Показване на 13 резултата

Декоративни саксии с имитация на дърво и беурат. Това са кашпи за цветя марка ROTO, с възможност да поръчате онлайн или по телефон, доколкото имате магазин предлагаме доставки на едро.

Какво ги прави страхотни? -Това са пластмасови саксии, изработени от полиетилен. Не че изглеждат страхотно с перфектна имитация на дървени бурета и бъчви, те са най-качествените саксии и кашпи изобщо на пазара.


ВИЖТЕ ВСИЧКИ САКСИИ, КАШПИ И САНДЪЧЕТА ЗА ЦВЕТЯ

Всичко за напояването. Градински маркучи, поливни пистолети и разпръсквачи

Широк избор от маркучи, бързи връзки и аксесоари за поливане.

Можете да ги ползвате дури 50 години, не се чупат, не изгарят от слъцето, устойчиви на ниски и високи температури, защото са еластични, те са дебелостенни и имат перфектна топло изолация за растенията. Ако се питате защо нямат подложки, това е защото са изработени по специална технология в едно парче с голями матрици, специалистите предлагат да направите дренаж с камъни или може да пробиети отвори на самата кашпа. Пластмаса с перфектна имитация на дървени саксии, кашпи, сандъчета и сандъци, перфектни за декорация на хотели, механи, градини и балкони, подходящи за голями растения като, палми, дървета, туи, лимони и други.
Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.