Саксии, сандъчета и декорации

Показване на 1–45 от 189 резултата

Гарантирано качество марка РОТО онлайн и търговия на едро

Една саксия с едно удивително растение ще разкраси всеки апартамент, тераса и градина. Подготвихме кашпи и сандъчета в различни форми и размери за да намерите правилното решение за всяко приложение. Пазарувайте онлайн или научете повече за доставките на едро.


За поръчка или допълнителна информация, моля, изпратете ни запитване от страница Контакти, или свържете се с нас на +359 89 368 2477.

Богат избор от саксии, кашпи и сандъчета за да намерите правилното решение за всяко приложение. Пазарувайте онлайн или на едро.


За поръчка или запитване, моля, свържете се с нас на +359 89 368 2477 или чрез имейл.

+
Изчерпан

НАД 200 МОДЕЛИ САКСИИ И САНДЪЧЕТА

Различните видове съдове за цветя
В зависимост от свободното пространство и желаното място за засаждане могат да се използват различни саксии и сандъчета, а за градината имаме интересни градински фигури и декорации.

Саксии и кашпи
Те са най-много предлаганите съдове за директно засаждане на цветя в различни основно кръгли форми и в различни размери. При избора на една саксия най-важното е от каква форма имаме нужда модерни саксии или ретро, каквъв размер и най-последно цвят. Може да изберете по-високо и тесни, по ниски и широки, възможностите нямат край, както и специални саксии за монтаж на парапет. Важен съвет при обзавеждане на градината или интериора е да запазваме еднородният дизайн. Предлагаме саксии със същ дизайн в различни размери, така че вашият проект да бъде перфектен! А най-новото е саксии с напоителна система-самополивни.

Сандъчета
Те са продълговати съдове за цветя където може да засадите повече растения. Предлагаме много различни дизайни, форми и размери. Малките размери са идеални за прозореца и балкона, да ги сложим една до друга и да направим малка визуална оградка. Голямите сандъчета са са декорация и дизайн на офиси, градини, дворове и заведения като се предлагат в различни цветове и с размери до 1 метар. Нашите специалисти са тук да Ви съветват и заедно да направим една страхотна декорация.

Саксии и сандъчета, с подложка и без подложка

  • Саксии с подложка, това съд за цветя, комплект с подложка и с направени или не наравени отвори (за вие да ги пробиете съгласно Вашите нужди) за отцеждане на водаата.
  • Саксии и сандъчета без подложки това са пълтни съдове, без направени отвори, варианта е че много лего могат да се пробият или както съветват градинарите специалисти да направим дренаж. Дренж се прави като на дъното на саксияте ще сложим камъни или експандирана глина, това помага с излишната вода и достатъчно влажност за корените.

Различните видове материал които предлагаме
При нас основно ще намерите полиетиленови саксии изработени по технология на ротациооно леене, това са най-качествените и най-скъпи съдове за цветя. Техното предимство е че имат добра топло изолация, дълготйраини са, не се чувап, УВ стабилизирани, могат да се ползват повече от 50 години. Полипропиленови саксии, това е пластмаса с ниски характеристики, та имат ниска цена и по-краток срок на употреба, поради самият материал и начин на изработка. Те са устойчиви на УВ лъчи за няколко години и по-лесно се чупат, но предлагат се в страхотно много цветове.  

Ново, Plantella и Bio Plantella новите ни приятели в градинарството
Изключително качествени и доказано ефективни торове за цветя и торове за зеленчуци и плодове, както и широка гама от БИО торове за зеленчуци. БИО продукти за расителна защита на растенията от вредители и насекоми. Унивесална почва - торопочвен субстарт за всички ваши растения.

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.