Да се направи хубаво вино,е истинско изкуство. Домашното винопроизводство е широко разпространено в много страни. За да се направи обаче едно хубаво и пивко домашно вино са необходими подходящи и качествени съдове. Ето защо, ние ще ви предложим перфектните съдове за всеки един етап от приготвянето на хубавото вино.

Етап бране на грозде

Процесът на бране ще бъде по лесен с подходящи съдове. Ние ви предлагаме кош за бране на грозде, лек, лесен за носене, почистване и поддръжка. Изключително дълготраен, не изгаря от слънцето,устойчив на удари и износване. Изработен от висококачествена пластмаса,полиетилен с перфектна имитация на дърво.

Етап ферментация

След като гроздето е набрано е нужно подходящ съд за ферментация.

Съдовете от тази серия са изработени от качествен полиетилен в едно парче по технология на ротационно леене. Устойчиви на атмосферни влияния, лесни за подръжка. Използват се основно за протичане на бурната ферментация при винопроизводството. Това са най-разпространените съдове сред домашните винопроизводители в цяла Европа.

Етап съхранение

След процеса на ферментация, повечето вина трябва да се оставят да узреят,за да добият своя оптимален вкус. По време на тази фаза, обикновенно виното се съхранява в бъчви.

Можем да кажем че предлагаме едно перфектно буре за вино и ракия ще бъдете сигурни за качеството и зреенето на алкохола. Буретата са от висококачествен полиетилен, идват комплект за употреба. Пазарувайте онлайн или предлагаме доставки на едро до вашия магазин или склад.