Да се направи хубаво вино,е истинско изкуство. Домашното винопроизводство е широко разпространено в много страни. За да се направи обаче едно хубаво и пивко домашно вино са необходими подходящи и качествени съдове. Ето защо, ние ще ви предложим перфектните съдове за всеки един етап от приготвянето на хубавото вино.

Етап бране на грозде

Процесът на бране ще бъде по лесен с подходящи съдове. Ние ви предлагаме кош за бране на грозде, лек, лесен за носене, почистване и поддръжка. Изключително дълготраен, не изгаря от слънцето,устойчив на удари и износване. Изработен от висококачествена пластмаса,полиетилен с перфектна имитация на дърво.

Етап ферментация

След като гроздето е набрано е нужно подходящ съд за ферментация.

Съдовете от тази серия са изработени от качествен полиетилен в едно парче по технология на ротационно леене. Устойчиви на атмосферни влияния, лесни за подръжка. Използват се основно за протичане на бурната ферментация при винопроизводството. Това са най-разпространените съдове сред домашните винопроизводители в цяла Европа.

Етап съхранение

След процеса на ферментация, повечето вина трябва да се оставят да узреят,за да добият своя оптимален вкус. По време на тази фаза, обикновенно виното се съхранява в бъчви.

Можем да кажем че предлагаме едно перфектно буре за вино и ракия ще бъдете сигурни за качеството и зреенето на алкохола. Буретата са от висококачествен полиетилен, идват комплект за употреба. Пазарувайте онлайн или предлагаме доставки на едро до вашия магазин или склад.

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.