ИЗБЕРЕТЕ:

Накратко за нашите условия и цени за доставка

Доставка на поръчаните стоки от онлайн магазин www.roto.bg се извършва с куриер.
Доставките се извършват само на географската територия на Република България.
За зад гранична доставка свържете се с нас.

Всички поръчки се изпращат с куриер до врата (адрес) на получателя или до офис на куриер (Еконт Експрес или M&BM Express). Цената за доставка е посочена в по-долу.
-Повече информация за офисите на куриерите и адрес:

1. За Еконт Експрес
2. За МиБМ Експрес

Тарифа за куриерски услуги от M&BM Express
-За зона 1, 2 и 3 цени за доставка до адрес на получателя:
До 0.5 кг = 3.60 лв.
До 10.00 кг = 12.16 лв.
До 15.00 кг = 16.18 лв.
До 20.00 кг = 18.98 лв
За всеки пореден кг над 20 кг по 0.48 лв.
Цените са в лева с ДДС.

Към посочените цени се начислява такса наложен платеж и такса „гориво“, която подлежи на актуализация всеки месец, спрямо продажни цени на горивата в България.


Цената за доставката се изчислява в зависимост от теглото на поръчаните продукти. Доколко искате точна цена за доставка, свържете се с нас. Това са просто примерни цени!

Цената на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и към цената на поръчката се добавя и цената за куриерската услуга.

Поръчаните артикули за гр. София и Страната се доставят за 1-2 работни дни, а доставките до по-малките населени места се осъществяват до 2-3 работни дни (доколко продуктите са налични и поръчката е потвърдена по телефона).

ВНИМАНИЕ! Посочените цени не са точни. Променят се според населеното място, цената на горивото и сумата на наложения платеж.

-Доставката е за сметка на получателя.

При изпращане на поръчката в полето „Допълнителна информация“ можете да посочите куриер и доставката да бъде до ваш адрес или офис на куриер. Доколко не сте посочили, Рото-БГ ЕООД избира кой доставчик ще достави Вашата поръчка (взето в предвид за най-евтина възможна доставка).

-На посочения имейл получавате потвърждение че поръчката е получена и общо цената на поръчаните продукти, но без цена за доставка.
-Всички поръчки в онлайн магазин „РОТО“ се потвърждават по телефона.
-Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Начин на плащане
1. Наложен платеж
2. Директен банков превод
*Избира се при изпращане на онлайн поръчката.

Как да пазарувам онлайн?
Помощ, стъпка по стъпка вижте тук: КАК ДА ПАЗАРУВАМ ОНЛАЙН?

*Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас, Контакти.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА РОТО-БГ ЕООД

1. Предмет
Настоящият Документ представлява общите условия или условията на ползване на roto.bg и мобилното приложение (доколко разработим таково) които уреждат правилата за използването на roto.bg, включително сключването на договор за покупко-продажба с Продавача.

2. ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА
2.1.  РОТО-БГ ЕООД е фирма регистриране в България, гр. Петрия, ул. Врък Китка 5  с ЕИК: 202393807, адрес за кореспонденция: гр. Благоевград 2700, ж.к.АЛЕН МАК бл.18 вх.А ет.1 ап. 3.
 
2.2.   РОТО-БГ ЕООД администрира електронния магазин ROTO, под формата на сайта roto.bg  и щe бъде наричано за краткост по-долу „ROTO“, „РОТО“ „ние“ или „фирмата“.
 
2.3.   Можете да се свържете с РОТО на посочения по-горе адрес, на телефон 089 705 6460 или на и-мейл адрес office@roto.bg. Телефоните за връзка и цените са в зависимост с вашият доставчик на мобилни и фиксирани телекомуникационни услуги.