В сезона на гроздето, виното и ракията, Рото БГ представя на вашето внимание бурета и бъчви тип Барик и Класик. Те са уникални съдове за вино и ракия, както и за съхранение на алкохолни напитки.  С трайно покритие от парафин, вашето домашно вино ще бъде както в дървените. Но обаче нашите бурата имат много лека поддръкжа и по стените не се събира камък.

Те са подходящи за съхранение на вякакъв вид спиртна напитка. Предлагат се в различни размери от 2 до дури 280 литра обем., като могат да се използва не само като качествени бурета за ракия, но и като буре за ферментация и дълготрайно съхранение и отлежаване на алкохолните напитки.

bachva-za-vino-rakiya-roto-kachestvo

На пазара се предлагат различни по дизайн бурета за вино и ракия, но Рото БГ залага на качество и дизайн,за да задоволи нуждите на своя клиент. Те са перфектни за дома, офиса, подарък или сувенир.

roto-produkti-kachestvo-predimstvto

Нашите Бъчви и Бурета са с изкючително интересен дизайн, бурето тип класик е с декоративна картинка в предната част. Бъчвата е уникален подарък за мъже-ценители на добрата ракия. Да направиш хубав подарък, който не само да се хареса, но и да остави спомен е истинско изкуство.

 

 

Дори няма значение дали говорим за вино, за уиски или за ракия. Алкохолът, какъвто и да е, отлежава в качествено буре .

Вие заслужавате качество-Рото БГ! 

За всички магазини в странат предлагаме търговия на едро и доставка на широка гама от бурета, бъчви, бидони и резервоари. Всички продукти с най-високо качествени и сертифицирани за хранителни продукти.

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.