На всеки производител на плодове и зеленчуци често му се налага да търси различни по големина и модел каси за съхранение на зеленчуци и плодове за своята продукция. Ето защо Рото БГ ви предлага няколко модела каси, които са изключително здрави и сертифицирани за употреба.

Каса Интер Еко Бокс 500

Еднократните пластмасови каси са изработени от материал одобрен за досег с хранителни продукти. Предназначени са за транспорт и съхранение на плодове, зеленчуци и цветя. 

Предлагат се в няколко размера: 50/30/10см, 50/30/12см и 50/30/16см.

Каса Интер Еко Бокс 400 /500-2

Пластмасови каси за плодове и зеленчуци Интер Еко Бокс 400 /500 са подходящи за транспортиране, складиране и  съхраняване на продукция или стока. Предлагат се в различни цветове.

Каса Интер Еко Бокс 540

Пластмасови каси за дълготрайна употреба. Предлагат се в различни цветове. Проектирана за многократна употреба, не задържа вода, не корозира и не изгнива. Отворите спомагат за запазване на продуктите свежи и охладени. Вградените дръжки позволяват удобно захващане, вдигане и пренасяне. Почиства се лесно. Касите се подреждат една върху друга за повече удобство и стабилност при транспортиране.

Уникално и дълготрайно корито за месо и риба

kasi-i-kasetki-za-meso-i-hranitelni-produkti

Пластмасови щайги Интер Еко Бокс могат да се използват за различни нужди. Рото БГ залага на най-доброто, защото Вие, Клиентите заслужавате качество!

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.