Да започнем от простите неща. Като бюджет, трева или декинг, след това чертеж, всеки от фамилията по един чертеж, събиране на идеите и изпълнение.
Можете да си направите семи или да наемата професионална фирма.
Саксия за водна лилия и кашпа за водни растения
Интересна саксия за цветя - Саксии и кашпи олнайн магазин

Интересни декоративни саксии Планика които се предлагат в 6 размери. Това означета че саксията е в същ дизайн, а в повече рамери. Така че, можем да направим комбинация от саксиите и размери за подходящото място в двора. Предлагаме Ви да аранжирата от едно малко и едно голямо сандъчета, кръглите саксии са подходящи в ъглите и до колони или до градинската мебел.

Полиетиленови саксии с перфектна имитация на дървени бурета. Тези саксии се предлат в 5 размери, подходящи за малки растения и цветя, както и за голями палми, лимони, туи и дървета.

Декоративни саксии тип обувки - Декорации

Голямо разнообразие от декоративни кашпи за градината и двора. Всички тези саксии от качествена пластмаса, полиетилен. С нашите саксии ще бъдете сигурни че издържат на атмосферни влияния и удари.

Градинско обзавеждане и озеленяване

Това е колекция кашпи Салса в 3 размери. Това е една изключително интересна кашпа за Вашата градина. Просто една луксозна саксия за Вашите растения, перфектна за подарък, озеленяване на обекти и хотели.

чешми за градината - чешма за двора готова за употреба

Интересни и дълготрайни чешми и мивки за стена за градината и двора.

barski mebeli bar imitaciya na darvo bureta i bachvi

Най-уникалната и качествена мебел в света, това е интересна градинската мебел от РОТО. Дълготрайни и красиви, не изграят от слънцето.

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.