Наистина е важно да се има едно място в дома, където можете да се чувствате спокойни и комфортни.

След натоварения си работен ден винаги можете да се отпуснете във Вашия балкон или тераса. В дневната е супер, но е отново затворено помощение. Зависи от вашия балкон и от пространство, да се направи малко зелена градина. Можете да направите своя балкон да изглежда малка цветна градината, красив с прекрасни саксии с цветя. Направете своя балкон зелено място, не бетонна джунгла като в която живеем.

Това ще бъде мястото за вас да се насладите по всяко време на деня или през нощта. Идеята е да се сложат красиви саксии за цветя, стол и маса, свещи и слично, хубаво и малко да се експерементира. Изберете си стил и се придържайте към него. Не прекалявайте с количеството на растенията, все пак е добре да оставите пространство и за вас самите. Ето някои идеи за чаровна балконски градини, които ще ви помогнат да вдъхновят…

Колекция Саксии за директен монтаж за закрепване на парапет на балкона или терасата. За всички Вас който нямате достатъчно място. Тази саксия е изработена от полиетилен, и е първата и оригиналната саксия за директна инсталация на ограда, дали на терасата или в двора и градината. Избрана за най-иновативна саксия на панаира Gafa в Кьолн! Предлага се в няколко цвята, макс парапет 6 cm.
Купи онлайн: Саксия за парапет за тераса или балкон и Сандъче за парапет за тераса или балкон

При откритите тераси многогодишни растения, които презимуват отвън в саксиите , не се препоръчва.  Ако е южна терасата, добре е да се спрете на видове които са издръжливи на слънце. Терасите със западно изложение са аналогични с южните. Най-облагодетелствани са източните тераси. Можете да използвате голямо разнообразие от растения, без да засенчвате допълнително. Източното изложение е подходящо, също и за изнасяне на повечето стайни растения на открито.

-В продължение още идеи от Пластмасови саксии и кашпи за цветя

Уникална и качествена Градински столове и маси

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.