Ахх градината, нашето важно място за отдих, вечеря с приятелите и бербекю.
За една градина да бъде уютна, комфортна и практична трябва много поддръжка, изборна дълготйрани продукти които нямат нужда от смяна, редовна поддръжка на растенията и тревната площ. Ето нашите най важни съвети, това е което сме научили от всичките ни години в сферата на търговията на едро с градински продукти!

Основните неща

Ако имате нов строеж, вила ли нова градина направете схема на градината, какво площ има за трева, къде ще са мебелите, така че да разпоредите необходимите неща.

От къде да започнем?

Започенете с тревната площ. Желате много тева или подова настилка, най-добрият вариант е да има пътека от края в края на градината, защото ако имате голямо парти винаги ще трябват още мебели. Изберете надеждни и качествени градински мебели търсете материал полиетилен. Това ги прави устойчиви на дъжд, слънце и удари което е рядкост на пазара, един стол е от 100 до около 150 лева, но издъжрат от 20 до 50 години, а са хубави и удобни

качествени градински ратанови мебели
градинска мебел бурета за градината и двора

Поливане и вода в градината и двора

Ахх водата, водна криза в Перник, няма водата, очаква се сух сезон, какво ли още не. Най-важно е че всеки от нас трябва да се старае да спестява вода.
 
Най-важно събиране на дъждовна вода!
Това са полиетиленови дълготрайни съдове, водата се от улуците по търбите се събира в тия съдове. Събраната дъждовна вода може да се използва за поливане на градината и цветята. В зависимостот вашите нужди има съдове от 120 литра до над 20 000 литра. Но, малките съдове имат канелка и нямате нужда от помпи и скъпи системи.
Съдове и резервоари за дъждовна вода
Съдове и резервоари за дъждовна вода
sistema-za-dazhdovna-voda-ot-roto-rezervoari

ЧЕШМИ И МИВКИ ЗА ГРАДИНАТА

Чешмата в гадината трябва да е практична и лесна за почистване, важно е да е дълготрайна и много устойчива. Градински чешми и мивки има много на пазара, но малку са надеждни и сигурно. При липсва на място добър вариант е чешма за монтаж на стена.

Чешми-за-двора-и-градината---Градински-Мивки-за-стена-РОТО
чешми за градината - чешма за двора готова за употреба

Както виждате на снимките това са чешми марка ROTO. Основно два модели за стена и нормални вертикални чешми, като сързването им е от дъното.

Декорации за градината

Толково много декорации и идеи за градината.

Какво ли да изберем?

Керамичните се чупат, сменяват цвят, бетонните са тежки, ронат се. Какво ли да изберем?

Вижте нашата колекция от градински декорации те са полиетиленови, вид качествена пластмаса. Не се чупат, не изгарят, леки са, лесно се почистват – само с вода, качествени и невроятни, което е рядкост един продукт да има и двете.

В зависмост от големите на градината има фигури и декорации в различни размери и форми, цветове по заявка, досавка до куриер или ваш обект, както и за магазини на едро.

Декоративна градинска фигура Щъркел - Онлайн магазин за градината и двора
Декоративни фигурки за градина магаренце
Декоративни саксии тип обувки - Декорации
Саксия за водна лилия и кашпа за водни растения
vaza-za-cvetq-za-doma-i-dvora
Saksiya-Vaza-golyam-Dekorativna-saksiya-za-domove

САКСИИ И САНДЪЧЕТА ЗА ЦВЕТЯ + МНОГО ГОЛЯМИ КАШПИ

Попаднахте на правото място, ние сме експертите при саксиите. Толкова много модели, размери, форми и цветове.
 
При нас  ще намерите полиетиленови саксии изработени по технология на ротациооно леене. Това наистина са най-качествените съдове за цветя. Тяхното предимство е че имат добра топло изолация,  те са дълготйраини, не се чувап, УВ стабилизирани, могат да се ползват много години. Също така кашпи и саксии за цветя в голями размери и фроми за обзавеждане на паркове и обекти.
 
 Полипропиленови саксии, това е пластмаса с ниски / нормални  характеристики, та имат много ниска цена и по-краток срок на употреба.
Ratanovi saksii i sanducheta za cetya i palmi
saksii-kashpi-imitaciya-na-darvo-za-cvetya-darveta
декоративни кашпи за градината - саксии за двора тип дървени и дърво
Интересна саксия за цветя - Саксии и кашпи олнайн магазин
Високи саксии - Кашпи за туи - декорация за заведения и хотели

За повече информация поръчки и допълнителна информация, моля свържете се с нас и разгледайте сайта ни!

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.