Високи ратанови саксии тип кошница и имитация на плетка

Кои сме ние?
Рото е производител и доставчик на едро за магазини и градински центрове на качествени и уникални продукти. Голяма част от продуктите са единствено произвеждани от нас. В Рото произвеждаме изключително голяма гама на продукти, но в тази статия ще Ви покажем продуктите предназначени за декорация, озеленяване и обзавеждане на хотели,  ресторанти и заведения, както и за най различни корпоративни обекти и къщи. Вижте тук за: Търговия на едро.

Защо сандъчета и саксии за цветя от РОТО?
Всички продукти Рото са изработени от високо качествена пластмаса, по-точно от полиетилен. Продуктите се предлагат в разнообразие от цветове и единствено на пазара предлагаме пластмасови саксии и сандъчета с перфектна имитация на естествени материали, както дърво, глина, мрамор, бетон и сл.
Всички кашпи, градински столове и маси са устойчиви на високи и ниски температури, устойчиви на удари и без промяна в цветовето.

РОТО, гаранция за качество и прекрасни продукти. Доколко имате нужда от помощ за заведения или хотели, свободно свържете се с нас.

Саксии и кашпи за цветя - РОТО

Големи саксии и сандъчета за цветя, перфектни за декораця на заведения и хотели.

Всички продукти можете да ги поръчате на сайта или по телефона.
За клинети на едро, магазини, градински центове или хотели и заведения, предлагаме специални условия

За всички продукти опсани тук и показани на снимките, на нашият сайт www.roto.bg може да намерите допълнителна информация или да направите поръчка. Направните поръчки се изпращат с куриер или доставка с наш транспорт. За повече информация, моля, свържете се с нас.

Сайтът използва „бисквитки“ за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване и бързо зареждане.